Jogging!

Har vart på djuptjärnsspåret här för en stund sedan. Jag jogga i en timme i sträck. Some kind of a record! Det står på tavlan att ett sådant varv som jag joggar ska vara ca 4,5 km långt. Men det känns inte riktigt som att det stämmer men jag vet inte? Jag jogga iaf fyra varv i rad, en kvart ca per varv. Det blir allt mellan 14- 18 km, jag är inte helt hundra på längden som sagt.
Är ju ingen tävlings människa direkt så jag försöker ju inte jogga ett varv på kortare tid, jag kör mer på uthållighet. Joggar med ett jämt tempo. Sedan emellanåt så testar jag att jogga ett varv till och sen kanske ett till.
Är hyfsat mör i kroppen nu kan jag ju meddela.. Men det känns skönt!
Man börjar fundera på de kalla månaderna som börjar närma sig.. Hur ska man göra då med joggandet? Det är inte samma sak att ta promenader... Jag har planerat att när vi köper hus någon gång så ska jag skaffa ett rejält löpband att ha hemma. Men det kommer vara gaska dyrt så måste börja spara till det snart=) Då kan man jogga hemma under vintern och kanske regninga dagar.
Till våren ska ja köpa nya löparskor, då det kommer nya färska skor till butikerna. Använder även jogging sockar som ger det rätta stödet, samt jogging brallor som jag kallar gay brallor för dom är som cykelbyxor fast längre, vaddå gayigt?=) Och jogging jacka, dom är svin sköna och väger ingenting!
Något annat som är kul är ju Oliver, han ser ut som en överviktig gay..
Duschade honom igår, klippte klorna, underullskammade honom och så var ja tvungen att frisera han lite.. Hans öron är obefintliga, han ser så gay ut alltså, ser ut som att han fått frisyren Page.. Det är pinsamt att se honom!
Inte så lätt att fota han nu för han försöker sova=) 

Update!

Joo, nu har vi äntligen fått fixat skärmen. Vi och vi.. Per tog tag i saken och nu kanske man orkar blogga igen.
Taskig syn som man har så har det inte blivit av. Vi har använt tvn som data skärm i sommar, visst den är ju större.. Men fasen så svårt det har varit att läsa på den skärmen.. Dax att skaffa nya brillor ja.. men nu är det inte lika akut längre när skärmen fungerar igen=)
Annars har ja ju fått mig en ny skruttibang bang bil, en brun mitsubishi, den går som en klocka och jag hoppas den iaf överlever vintern så man lättare tar sig till jobb.
Sitter i denna stund och väntar på att tvätten ska bli klar och att familjen ska komma hem. Har börja förbereda för middagen men kör inte igång förrän dom kommer.
Under tiden jag väntar ska jag snöra hunden i badkaret och skrubba av honom riktigt ordentligt. Vi tog oss en timmes runda nyss. Känner mig eventuellt lite små krasslig så iddes inte jogga som ja egentligen planerat för denna dag. Imorgon kanske det är bättre?

RSS 2.0