IDOL!

Love Idol!
har aldrig vart så där super mycket för idol..
men i år har ja total fastnat lixom;)
Bara ääälskar Tove! Hon är ju urgullig och vilken röst!

Men.. vilka förjävliga kläder dom har börjat ha på sig de senaste spelningarna fyyy tusan!
Sedan känns det som att juryn försöker ta bort allas egenheter i både stil och sång..
det förstör lite, det känns som att dom inte är sig själva längre och det tappar dom så mycket på! det är mycket deras personligheter och egeheter som gör dem!
nåväl, hoppet är det sista som lämnar människan, jag tror att tove kan komma tillbaks till den hon var, o Calle oxå! mina favoriter=)
Idag har ja vart o lämn tillbaks pappas bil, o passa på o smöra lite för han. Gav han lite choklad o sen fråga ja om han ville vara lite chaffis imorgon;)
o det ville han ju, vilken tur!
så ikv ska ja göra klart min dräkt till imorgon, mysa framför idol o äta godis.
Var även ut nyss med min nya granne på promenad, Silla min lilla söta vän=) jätte kul att hon flyttat så nära mig o huset var skiiit snyggt! är så avis! varmt, träigt, vitt emil i lönneberga stuk mysigt ni vet=)

Puh!

Helt slut o klockan är fem..
lite ovanligt!
Har hunni ta en promenad, vart på spinning o sedan tog ja ett bad! 30 längder idag inte så mycket men mina ben var ganska slut;) man behöver ju inte simma ihäl sig varje gång man far.
Sedan ahr ja faktiskt solat! lite ovanligt det men skönt var det. ja solar nästan aldrig men nu kände ja att ja behövde koppla av o få värme så skönt!
sedan handla ja lite käk, for hem. o nu e familjen fulltalig igen, gossen är oxå hemma!
Per e oxå rätt slut.. vi funderar hur vi ska orka fara o se hockeyn??
det känns som att man snart ska lägga sig. detta mörker är förvirrande!
nä jag har en del ja skulle behöva göra idag.. sy grejerna till min halloween utstyrsel, sälja grejer.. puh..

promenad

Nu har ja vart ute på en promenad, ja gick till domus o till Pers jobb för att ge honom cigg.. inte bra att hjälpa till när det tar slut! får ju ångest=((
vill ju inte att han ska dö...!! huvva för detta beroende.
nu ska ja packa soinning kläder o fara på den, min spinning komis kommer inte idag hon har fått förhinder=/
Måste bli stark och fara själv, ja tycker de e lite trist o fara på gruppträning själv men det spelar ju ändå ingen roll man cyklar ju ändå ensam=)
Men Gud vad naken man känner si på promenad utan vovven!! Känns hel knäppt ju.. Han är på dagis hos syrran hon längtade så efter honom.
Idag har ja mycket att göra! bara att köra igång hårt efter träningen.

Gud vad roligt vi hade!

Ja i tisdags så rövade jag ju bort Per=) Vi satte oss i bilen och surrade och surrade. Till slut passerade vi Piteå o jag började bli nervös, för de var ingen skyltning mot dit vi skulle..
Nå ja minndes sedan vi varit där tidigare att de var ändå den här vägen och till slut kom korsningen! Vi ska o badaaa sa jag=)) me världens flin!

Vi hade jätte roligt. o eftersom vi båda två är småsyskon så är vi lite äventyrliga av oss så passar de ju perfekt att leka av sig på ett havsbad! Det är inte riktigt samma när man har med sig barnen, man kan inte glida omkring på samma sätt o mysa i varandras armar och göra det man känner för. "Nu åker vi den, o igen! o igen o igen oigen"... ja ni hajjar=)
Nu behövde vi inte turas om när vi åkte i tratten utan körde tåg, från alla möjliga vinklar det var svin roligt!! Sedan ångbastun o bubbelpoolen säger ja bara! Fett Nice! Kunde igga hur länge vi ville o bara slappna av det var jätte härligt!
Det är bra att fara iväg o bara vara tillsammans ibland, hemma blir det inte så mycket kvalitets tid utan mest tidsfördriv. Nu umgicks vi på riktigt hela dagen!
sedan åkte vi till Luleå en sväng o hyrde en film på Hemmakväll, åkte till kalix och mös hela kvällen.
Igår åkte jag o anna till luleå, var ju tvugna att börja fixa till halloween utstyrseln och framförallt bestämma oss vad vi skulle klä ut oss till. sagt och gjort, vi åkte runt barnaffärerna o kolade in sortimentet, åkte till stan.. belv förvirrade. Satt oss på dagobert åt, skrev o funderade till slut kom vi överens om vad vi skulle vara så då var de bara att hitta allt!
mitt fanns inte så jag ska göra vissa saker själv, o har en klänning hemma som ja aldrig använt som borde passa utmärkt till den här grejen, säger inte ännu vad ja ska vara;)
Det berättar jag sen=)
nu ska ja ut o promenera, sen är det lunch spinning, ja ska med min klass kompis Ellinor kul kul=)

Bara tisdag?

Nu känns det som att det är senare på veckan än va de egentligen är.. känns lite underligta att vara klar i skolan såhär bara.. har en intervju kvar att göra i kursen så ska höra om ja inte får göra prov på fredag eller kanske måndag får se hur de känns=) duktiga jag=)
Idag snöar det och smälter bort lika fort, marken är för varm..
Jag och Oliver tog en promenad och jag tyckte det var så underligt för han stretade som emot hela promenaden och han älskar ju promenader?
det är vädret.. kallt o blött..
stackarn fick en dusch direkt vi kom in igen, o det har han fått nu varje gång efter promenaden för han drar in så mycke skit annars o är inte lika fin o mysig när han är lerig helt enkelt;)

Ska fara o lämna han hos syrran snart, ifall vi sover i luleå inatt=)
bara jag o per
hela dagen!
jag har planerat att röva bort han idag, o nu står han i duschen, hoppas han inte märker att allt schampo o balsam e borta då kanske han fattar mmin plan, inte så svår att räkna ut;)
min mage kurrar som tusan, Kurre är alltså i min mage..
men vi ska inte åka iväg förrän kanske på en timme? får se.. de tar ju ett tag o tanka o lämna vovven oxå så vi behöver inte stressa för ovanlighetens skull=)
Halloween party till helgen har vi blivit bjudna på!=)
och vad ska man klä ut sig till ifall man far?? ideer tack!=) kanske något man kan göra utav det man har hemma, de blir ju billigast=)

Vad kan vara bättre än

Att ha bokat tvätt stugan o tvätta hela kvällen?;P
haha ja är du i ordning kanske ni tänker nu...
Men jag har faktiskt längtat sedan ja bokade den att denna dagen skulle komma..
Inte för att det är speciellt roligt, är ju ganska jobbigt.
Men ack så skönt att bli av med all tvätt, få ordning inne i garderoben o ha nytvättade frächa kläder på gymme!
tvätteriet är ännu i full gång, börja kl fyra med den..
fem maskiner tvätt o massa hand tvätt på det.
hänger redan fullt me kläder i hela lägenheten o mer kommer det komma för allt kommer inte hinna torka i tvättstugan, jag o Per kommer nog stupa ganska snart så det måste upp torrt eller blött!
dagen annars började med sovmorgon, mys med Puffen. Sedan en promenad till stan och tillbaks. VÄl hemma skildes våra vägar åt, jag for till gymmet o tränade (tungt vare idag) cyklade vidare till skolan o plugga lite. cykla hem o börja med tvätten.

Dagen har gått extremt fort!
MEn så är det när man har mycket att göra! Inte konstigt att man börjar bli bladig i ögonen..
Fick även PEr att rensa garderoben, så halva garderoben är nu i baskeri för Jocke kom o hämta de han inte använder.
Nu kan man faktiskt gå in i vår garderob, detta är extremt skönt!
Nu ska vi net i tvättstugan igen, börjar bli less o springa där;)
Imorgon blire o stiga upp tidigt o direkt till skolan!
Egentligen så är det helt underbart med sådana här dagar! Jag uppskattar verkligen att vi har umgåtts så mycket idag, man får verkligen kvalitetstid tillsammans när man gör sånt här med varandra!
Har haft en toppen dag, känner mig lycklig och stark!

Inte bara jag

Som lider av mörkret och kylan.. Har läst i andras bloggar att de oxå känner sig trötta. Jag tänker tillbaks på förra hösten.. Jag hade en period då jag var helt slut! Orkade inget, ville inget.. Sötsuget ökade.. Brukar aldrig vara sugen på godis o choklad, men på hösten verkar det locka lite mer, man behöver någon slags boost lixom. Men man bör ta sig i kragen och motionera ute eller inne, det ger mycket mer energi en vad godis gör, och nyttigare! Det gäller dock att hitta den här motivationen, den kan verka som bortblåst i höstmörkret.. Ikväll tog jag mig i kragen och gick raskt med hunden till stan och tillbaks, det hjälpte faktiskt. Jag var inte sugen men hade energi i kroppen, men mitt huvud sa neeeej o ville bara krypa ner i soffan o under flisfilten.. har en längre tid tänkt stiga upp i tid o ta en promenad med hunden och sedan direkt till gymet, det har vart svårt för ja har inte vart sugen när klockan ringt.. men Imorgon ska jag göra det! Jag mår bra av det och kan mysa sedan på kvällen med gott samvete! Skulle även ha farit på motionssimmet ikv men ides inte o hade ingen att fråga så det sket sig.. Ett annat alternativ är helt enkelt att ha någon att träna med, det är sporrande! Strax börjar grannfejden, larmet ringer på Pers mobil och påminner oss. Förresten, det var verkligen roligt att träffa klasskompisarna idag! Social Boost!=) skulle behöva börja hälsa på folk lite mer.. nå nu vet ni=)

Gud vad jag vill

Få en ny design på bloggen, en cool snygg ja den ska helt enkelt passa mig och min stil vad det nu är?=)
men är ju skit sämst på allt som har med datan att göra=(
Nu har vi kommit hem för en stund sedan från luleå och en visit hos Pers mamma. Sov bara en natt denna gången.
Det är skönt att göra så oxå bara koma iväg en sväng, en hel helg kan kännas mastigt ibland..
Har i varje fall vart o lämna igen nå skol böcker samt lånat en ny för på måndag börjar nästa kurs, socialpsykiatri!
var på stan en sväng idag o kikade in o inhandla nån tunika, det är suveränt med tjejkläder, billigt o snyggt!
måste nog köpa ny täckjacka eller nå dock..
Nu har vi ätit varmkor med bröd, enkelt och gott.
ja var o handla en tidning till Gossen, han har tjatat hela helgen=)
O nu sitter killarna o spelar ett nytt spel, ska strax ta fram lite godis oxå.
Blir bara att mysa och äta snacks ikv o ta der väldigt lugnt.
Förresten, vilket jäkla bra program igår på Idol!! jag njuter fortfarande
Rabi och den dära backstreet boys look-a-like killen var verkligen ruskigt bra!
Och den sista låten alla sjöng tillsammans, ja vi satt alla i  soffan o hade gåshud!

Pixbox

nu ni ska ja lägga upp lite bilder på pixbox=)
inte för att ja har tid..
jag tog mig snarare tid=)
http://www.pixbox.se/alb_show_id1132276_page0.html

Godmorgon

ja jag säger bara en sak...
lär dig ta hand om dina djur själv..
blir så less!!
evigt less på denna människa som bara gör saker för att dom är coola, tidsfördriv, sedan när man blir less ja då kastar man det över axeln och låter någon annan ta ansvaret..
va?
vad är det för jäkla sätt??
ja menar det är inte första gången och det är absolut inte sista heller
nej! hit ska den inte!
inte ett till djur, jag skaffar mina egna hädanefter och sopar inte undan efter andra!

long time no see

nu har ja kanske tid att blogga lite igen.
sitter på skolan och har gjort klart en kurs, ja började med den igår kan man nästan säga..
fick sätta mig här för att vi installerade ett nytt windows till datan hemma, o inget words där inte.. så ja fick ta mitt pick o pack o sätta mig här..
egentligen är det kanske bäst att alltid plugga här, jag får mycket gjort på oerhörd kort tid!
praktiken är slut på dagcenter, det har vart otroligt roligt och lärorikt, alla har vart super snälla och jag har fått mycket bra kritik av dem!
fick även ett jobb tips!
så tack vare detta så ska jag idag o träffa vårdtagaren i fråga och se hur det känns=)
annars så har vi hunni fira Elliots sex års dag! det var mycket den dagen och han var nöjd med sina presenter=)
sedan helgen på det hade vi syrrans 30 års fest! det var mycket att stå i o göra mat o fika o servera o duka av o för att itne tala om att städa dagen efter på bygdegården;)
hade inte klarat det utan min mamma! hon var så snäll o städade med mig o hjälpte till med allt under kalaset.

och efter den helgen släppte all stress!
hade så otroligt mycket med allt annat att göra under min praktik tid att ja inte hade tid att ta det lugnt och inte hunnit träna heller..
så det första jag har gjort denna vecka är att slappa!! sovit ut varenda dag och myst gärnet!
jag har myst så mycket att jaa börjar få ont i kroppen;)
så nu söker ja efter motivationen att börja träna!
så jag ska nu gå upp till min lärare och fråga om jag kan få göra prov imorgon.
så jak an börja nästa kurs på måndag=)
Efter intervjun idag så åker vi o hämtar lilla Gossen, sen ska vi till grytnäs o byta däck på systers bil.
sen då?

RSS 2.0