rensa luften

De e ju skönt o rensa luften ibland, prata ut om missförstådda händelser samt åsikter..
de man dock alltid måste ha i åtanke i ett  förhållande med en kille är att vi fungerar helt enkelt olika, pratar olika språk som man brukar säga. det man som tjej kan tycka är väsentligt kanske inte dom lyfter ett ögonbryn åt.
Men om man accepterar att vi tycker och fungerar olika så blir allt gensat så mycket enklare och mer harmoniskt.
jag ska tameifan läsa dom kända böckerna "kvinnor är från Venus och män från Mars"  o såna böcker... Tänk vad man skulle bespara onödig tid till o tänka och spekulera=)
Min underbara Per har jag just kört till bussen, lite konsigt o vara utan honom även fast de bara är en natt utan honom. Man blir som lite halv bara när man e ovan, men det är väldigt nyttigt.
Sooo I already miss him=( ska köra till kalix imorgon när ja slutar jobba.
Men först kanske ja drar på stan me kristin om hon ska till luleå. men hinner bara vara en timme för ja slutar kl sex.
ojoj någon annan än jag som har märkt vilket underbart väder vi har?? jag blir ju så lycklig!!=))
det skall grillas o mysas heeeela helgen!=))
Puss till Per, Kram till resten

Äntligen hemma

Vaknade just, vi somna i soffan till filmen "no country for old men". Hade just käka middag, chickenbits, jasmin ris i våran suveräna röra. Mätt o seg film, så soft så man somnar som små barn i varandras armar.
Känner mig lätt förvirrad, ni vet den där känslan man har när man somnat underdagen, innan natten.
Väntar ihärdigt på att bli frisk, vill så hemskt mycket dra till gymme o springa av mig lite o simma av mig, de e ju de bästa som finns!
Kanske man kan börja lite smått me en lugn promenad med gubben. Han ser på hockey nu, Frallan spelar, han e duktigt, har alltid vart det. Synd att han inte är med i Luleå längre, dom behöver honom.
Vi kom hem igen igårkväll, vart i Kalix o festat o umgåtts i helgen, alltid samma härliga kännsla att hitta hem=)
Vi var o rövade bort Pers mor idag o tog me henne till kulturenshus. Jag lånade boken Eragon, måste ju läsa den av två anledningar. 1: jag har fått tvåan i julklapp av per o bör ju läsa ettan först;P 2: kan inte se filmen förrän man har läst boken, då förstör man boken.
O pers mamma som är förföljd av otur, hehe. Vad är inte vi då??
Nä, en sak sak man ha klart för sig här i livet, o det är att allt handlar om relationer och allt man gör utav dem. Utan alla vi känner och allt vi gör tillsammans, utan allt är man inte så mkt, man är ganska ensam utan allt det.
Att låta pengar och materiella ting ta över ens liv är ju rent ut sagt en synd... Vi har det då jättebra utan allting sånt, och vårat förhållande skulle aldrig ta slut pga nått så dumt, det känns bra att veta att man inte är så brydd om så obetydliga saker. Nu kan man säga att det var tur att man aldrig blev bortskämd som barn av annat än kärlek från en jätte familj! Det förstod man aldrig då när man stod vid en hylla på ica o stampade o gnällde efter en dum barbiedocka. Nu vet man bättre, Hoppas att alla förstår vikten av att inte skämma bort sina barn, det kan vara bra att veta värdet av saker och ting.

Och jag som trodde att vi inte skulle behöva se snö på balkogen längre i år.. saknar sommaren och allt som hör den till.
Nä nu ska ja gå o slåss=)

cuse I´ll have the best time ever U know

Trots min förkylning kämpar jag vidare! Nyser och nyser hela tiden, men igår morse var värst. då vakna man till o med innan mormor;P o de e illa om man ska ut på kvällen!
Vi drog på skotercrossen som var i Karlsborg igår, jag körde, Lill-Per, Joppe o Tony åkte med mig o söp.
Jag menar någon måste ju vara förnuftig o köra dit o tbx. På vägen hem hade vi två nya medlemmar i baksätet, då var de bara att plocka undan barnstolen. Dessvärre tog bilen i marken hela vägen hem, o vi har nu knappt några däck kvar på bilen om vi säger så;P Tur de snart e dax o byta till sommardäck!
Vi drog till Tony, our man;P man var ju tvungen o duscha o sminka sig. sen skulle vi ivdare men vi blev kvar där tills vi for på Bricks.
Trevligt på Bricks, inte ofta de e så mkt folk där.. var bara en halvtimme dock;P sen tuta vi iväg med Sofia till Boris, länge sen man träffa den sprätten, fin lgh hade han då. Vi blev inte långvariga, grabbarna hade ju supit rätt länge vi de laget så dom satt mest o kisade med ögonen haha! själv hade man bara druckit en cider o två groggar, och alla som känner mig vet hur svaga dom brukar va, så jag kunde inte ha mått bättre idag!
Vi har till o med fått min favorit mat idag, Älgsoppa!!!=)) Love it!
Så mätt i magen o redo för en ny dag... undrar hur den kommer att sluta?
På återsende
hugs and kisses, mest till Pierre vVv

ruffsig i håret, fniss, vad har vi nu gjort?

skoja bara;P ska inte berätta!
idag har vi sovit hela dagen, man blir rätt trött av att höra sådana nyheter som vi har fått höra igår.. samt en hel helgs festande e ju tärande och man blir väl allmänt trött av vättskebrist?
hur som haver, vi gick ut på promenad när vi vaknade, det var ju tre plus i solen! men ack, vi bor i Luleå, blåstens stad! de var inte så varmt som vi trodde, tur att vinterjackorna inte är bort hängda för denna säsong ännu. Och Pers skor ar för små, någon råkades visst ta fel skor i fredags hähä och då har man inte så mkt till val än att ta dom som blev kvar? Så vi gick till kulturens hus, jag ville låna Eragon o läsa den, har ju fått uppföljaren till den av per i julklapp så måst ju läsa den första först=) så fixade mig ett låne kort men den var givetvis utlånad.. tre timmar senare var vi hemma igen.
Vi lagade middag och gjorde vitlökssmör finns det nått bättre?? we love it! såg 100 höjdare hur roligt är inte det?
Finns så sjukt mycke olika människor i US and A;P alltid roligt att se dom.
sen vart det fuffens för hela slanten och nu e de dax för popcornen Mmmm muma dom e super goda!
ska gå o bada badkar nu sen blir de o se nån stenhård rulle på datorn kopplad till tvn.
v har ju dragit fram campingen i vanlig ordning o en av oss hamnar alltid i skåran under natten.
Måste komma på en uppfinning som håller ihop madrasserna så man slipper denna ryggvärk=P
BTW vilken underbar helg det har vart, jag är helnöjd som den vart samt helgen före det! ser fram emot skotercrssen kommer bli skot skoj, förra året var ju ruggigt bra! bara ja nu hittar min haglöfs väska...=/
sparade ju ihop pengar till den hela mitt liv kändes de som när ja köpte den i mina tonår... o nu e den borta..
Love my Pierre!
kommer jämnt på mig själv o sitta o dagdrömma om vad ja o per ska göra o hur glad jag är med honom hur bra vi passar ihop, trodde inte att man kunde känna sig så här nöjd bara! nu när man känner varandra så väl så blir det bara bättre och bättre, jag har gjort ett jäkla kap! han är precis i min smak=) Vi har samma framtids drömar, vi har liknande mål och åsikter, vi busar jämnt o kramas o myser. vad ska man säga?

I Love It =D
                                                                             

Fest fest fest=)

nu sitter man här.. och ni ser ju själva vad klockan är.. jag hoppas att det inte blir alltför mkt stav fel, skämmigt;P
kunde ju ha gått till ett ex antal syskon o sova över hos inne i stan.
men men nej nej, givetvis måste man ju kolla in läget på efterdojjor tills man blir less o så får man lixom se vad man gör av kvällen...
så jag sa hejdå och tack för ikv till min underbara bästis Helena och hon gick hem, o jag haffa tag i Pettson o vi gick hit, till Nyman.. där min älskare befann sig för stunden=)
jag och Helena har haft den roligaset kvällen på såååå länge, trots att vi har vart i kalix och valhall..

så här gick det till.. ja o Perran o några grabbar drog på fest i grytnäs sen kom fader min och hämtade mig o vi hämtade Helena och vi skulle på fest i kalix.. samma trappuppgång givetvis som syrran min bor i.... hittade ej rätt dörr så vi stanna hos syrran o bjöd dit några gammla kompisar och hade en jätte trevlig lugn kväll. sen gick vi till hotellet och som den försäljare man har blivit uppfädd att bli så fixade vi till oss värsta kanon preiset att dela på och till råga på allt så hade dom öppet extra länge.
vi hadeså roligt och fick dansa till femtiotals låtar and I LOVE IT!!!! hade såå roligt! kan bara inte släppa det..
imorgon far vi nog hem igen och poppar nå popcorn o myser på "campingen" o sånt hähä;P
har haft en sån toppen helg och fått träffa dom flesta i familjen och haft middag hos anssi igår o lurade ut anna på lilla igår;P och mamma räddade Per och mig helt oväntat idag morse med syrran i spetsen=)
tar det bättre här någon dag vad som verkligen hände
love you all
kisses


RSS 2.0