ledig idag

Så underbart att vara ledig, fick ju sova ut på morgonen, vakna före åtta nångång, ladda mobilen me nya låtar, drog ut o springa o sen en promenad på det o lite situps;P drömmen om den platta magen försvinner nog aldrig, inte heller försvinner väl den goda matlusten, nåväl ja e inte så jätte brydd egentligen, tycker bara att de e skoj o träna=)
blir nog mest troligt att fara till kalix o torneå imorgon tidigt på morgon, måste inhandla lite likör gå på ikea hälsa på vänner o familj, är ju ledig imorgon oxå de e så nice=) på torsdag e de rixfm festival blir nog att dra dit efter jobbet o kolla läget me Kakan.
nu ska ja äta lite lax o ägg o efter det ta med boken ja fått av Kakan och dra till stranden o jobba på brännan lite oi ta ett dopp, de e nämligen väldigt varmt vatten i luleå som vanligt=)


I simply Love the summer

hoppsan har inte berättat nått sedan ja åkte iväg till västerås..
nåväl, idag e jag ledig från jobbet, så igår gjorde vi middag o tog en cider eller två o gick till staden o kollade in båten, de blev sent fort och gubben skull jobba idag så vi var hemma tidigt. Tar igen festandet sen=)
Var på stranden nära lägenheten idag, så underbart varmt alltså, låg o solade o läste bok o lyssna på radion, mysfaktorn var hög.
västeråsresan var underbar!!=)) har inte haft så skoj på väldigt länge.. ska lägga upp lite bilder på pixbox så kika där.....http://www.pixbox.se/usr_show_id99788_page0_order1.html
kanske beger mig på en mindre roadtripp till umeå tänkte kanske hälsa på thomas eller nått..
I helgen har vi vart på bröllop, min store bror gifte sig o ja kände mig så stolt=) han var så stilig! och det var verkligen roligt dom lyckades riktigt bra med allt. VI satt på vassholmen hela dagen och kvällen o åt mat från hotell valhall, det var underbart gott o hur mätt man blev;PAllt var bara så perfekt, de e bara dom som skulle lyckas göra allt så perfekt, I had the time of my life.
natten slutade hur som helst med att ja o PEr köade efter mat och fick vänta så länge så länge... de brände under fötterna ja hade så höga klackar;P o haffade en taxi åkte till kolonilotten för att sova o äta, men vi somnade med kläderna på direkt vi kom in så maten vare bara att kasta haha=) störande, ja.. men vi var väldigt trötta om man inte ens hinner ta av sig skor, jackor, strumpbyxor klänning mm så e man rätt slut.. resten av familjen däremot fortsatte efterfesten hos brorsan o partade till nio på morgonen hur dom nu orkade det;P
Nu är det iaf idag, och per kommer inte hem förrän kl sex.. då ska vi ut o käka middag o gå på bio o se Hancock. 
                              

Idag åker vi=)

Idag åker vi iväg=) ROADTRIPP!!! jeeei. o Ankan hörde av sig igår, hon kommer iallafall va skoj=))
har mkt att göra nu, för efter två tiden ska ja till kalix o hämta Tonyyy, anna har redan åkt till Luleå med bussen.
Packa, städa, rensa ur bilen lite till, fixa nå musik..stuff like that
Jag har försökt vända dygnet lite, fast dee e rätt svårt, men har tvingat mig o sova efter ja kört P till jobbet, så ja ska orka köra massor.
Nääh nu sätter ja igång=) Hoppas alla andra kommer ha lika skoj som jag!=))

  

Power Meet

Imorgon förstår ni, kommer vi göra det vi har längtat efter sedan förra sommaren, vi ska åka till Power Meet i Västerås, fy fan så jäkla skoj! Vi åkte dit ja o per o stolle, vi fick reda på det dagen innan att  det var så de var impuls på hög nivå hihi!
O där festades det o vi träffade Annica o henns galna vänner, tyvärr kommer hon inte i år de e väldigt trist... o så kom våran räddare i nöden, vi hade gått in till stan i regn och so, hade mkt att bära o ftterna var ömma.. då kom Jimmy me lång mercan=)) fasen vilken rolig kväll vi hade! Men det värsta av allt, han kommer inte längre dit.. så jävla hesmkt alltså vi kommer sakna honom oerhört i år..

Så imorgon drar vi, jag hämtar Anna-syrran o Tonyyyy fr Kalix så stickr vi när Tonyyy slutar o kör till lule hämtar Kakan o så drar vi.
Ja ska sova hela dagen imorgon tills innan vi åker så ja orkar köra det mesta av bilfärden, jag älskar att åka på roadtripp!!
Fasen ja har mkt att hinna göra idag, måste handla ett tält, en billig rygga o massa saker.. o tvätta kläder o städa lägenheten..
nåväl återkommer
hade!
     

RSS 2.0