lär er något nytt för fan

har man magsjuka så smittar det i längre en två dagar, är det några frågetecken om saken??
försökte säga det, men tydligen var det svårt att förstå varför det ens måste väntas i två dagar... ojoj dagens iqbefriade människor...

nu har man dock lidit risk av att få liggsår
så nu protesterar jag, sitter vid datorn hela morgonen för att förebygga liggsåren som eventuellt hade uppkommit om jag hade fortsatt varit sjuk.
har alltså blivit smittad av magsjukan..
detta är inget ovanligt för mig under den här perioden av våren, föra året vare två veckor senare o året innan de var de oxå typ den här perioden... konstigt
men det jobbigaste är ändå att inte få spoonie eller snuggle...me Coockie! miss your body man!

jag drog fram campingen till vardagsrummet när ja vart sjuk o har sovit där i två nätter. det kan ju underlätta lite om jag fritt kan springa till toan när nöden så kräver, utan att öpna dörren o jämra mig i sängen före och innan så Per inte får sin skönhetssömn. så den snälla flickvän som jag är har ja snällt lagt mig o sova helt ensam med massa kuddar som har fått fylla upp behovet av närhet. Oliver har givetvis haft första parkett bland madrasserna;)
imorgon har ja dock ett prov att göra bort.. hppas de går bra ja har ju vart så sjuk att ja inte orkat plugga, knappt hålla uppe ögonen... så ska ta o titta lite nudå under dagen, ja brukar inte behöva plugga så mycket de brukar ordna sig av någon konstig anledning.
har inte vart ute på flera dagar, ska gå ut me oliver runt husen iaf så man får lite frisk luft. sedan ska ja försöka äta något, kanske yoghurt eller banan... bara vart vatten o nu blåbärssppa som har kommit ner i min mage.
man får ju se det från den ljusa sidan när man blir drabbad av något sådant här, man får ju iaf rensat hela systemet o de kan ju vara bra;) annars för de ju inte med så mycket ljus i tillvaron, trodde aldrig det skulle sluta faktiskt.
tur att Mammsen har ställt och o gett råd när ja varit som svagast och nära att svimma på toagolvet.. så illa har det faktiskt varit så ja har all rätt i världen att vara ond att ja blev smittad!
Nu blickar vi framåt=) på fredag ska vi fira att ja blivit frisk, ja det är klart man ska fira sådant när man vart så nära döden;) blir kina mat från lunchen, mest troligt att ta hem eftersom ja har svårt att tro ja orkar äta upp allt denna gång. det är den enda maten ja är sugen på just nu.

Tjabaa

Lördag här i vårt hem!
nu e de lugnt o skönt här, Elliot kom igår, han har en sov kompis inatt, kusin Joel.

Dom sover så sött på "campingen", ja gjorde iordning en i hans rum den här gången, de blir så stökigt när vi har framme den i vardagsrummet.

igår hade vi världens mysigaste kväll här hemma
kommer aldrig ångra mig angående Per, jag har verkligen hittat en underbar och rättvis tillomed, pojkvän! han bryr sig om mig när det gäller precis allt, han tar hänsyn till mig och vi har de så bra bara. är ganska lika på de flesta punktena, kan sitta  i flera timmar o dröma oss iväg till vår drömvärld, drömma om hur vi vill att livet ska se ut i stort och litet.
man kan prata allvar, strunt, skratta och allt, precis allt. det kommer så naturligt och avslappnat.
men späningen finns ändå där;)

så igår var ja o gjorde iordning Satu, de var dax för fest för hennes del. samtidigt hämta Per Elliot från sin mamma. alla möliga ville ha ut mig o socialisera, men när ja väl kom hem så ångrade ja inget. vi gjorde värsta varmamackor buffen,
mumms massa olika pålägg o allt.

spelade spel såg film o sånt ni vet;) tända ljus mm överallt hihi.
idag har ja vart o köpa gymkortet ja så länge trånat efter. sporthallen såklart!
det var ett mycekt bra val, löpbandet var skönt, de kändes som att  jogga på moln. träna rgg o mage sedan simma ja i badet. det enda negativa är ju då öppettiderna nu och värre blire i sommar plus finns de lite gruppträningstider att välja på.. men men smällar man får ta, bara att anpassa sig.
sen så gjorde vi riktig potatismos o viltskav till ungarna o oss till middag. vi åt för någon timme sedan fick för mycke att göra mitt i  allt. de var ju givetvis underbart gott. sitter o dricker ett glas vin nu, ser film och myser=)
harmoni säger jag bara

(gammal bild på gossen) så söt=)
det råder hemma i vårt hem, inte första gången och absolut inte sista, vi kommer helt enkelt så bra överens. och när det är nått behöver man inte sitta o trycka det inombords utan det går att diskutera precis allt och lösa det med. kommunikation folket det är A och O

Börje och Blondie

börje är månadens namn på hunden Oliver;)
det är satu som har börjat kalla honom för de o de verkar falla in så naturligt så ja överväger ett namnbyte;)
Blondie har ja just hittat på till satu eftersom ja fixa hennes frilla igår.. hon blev ganska blond;)
klippte lite toppar o tupering, eller uppklippning för att lättare få till lite fluff. färgade det ljusbrunt och gjorde blonda slingor. inga kycklinggula slingor utan riktigt härliga blonda ni vet=) inte illa ja lyckades. passar ju bra till sommarn som närmar sig oxå, hoppas hon vänjer sig hehe.
ska fixa håret o smink till imorgon på hon, de e tydligen fest för hennes del!=)) kanske ja får ta en bild då så får ni se förvandlingen?
har just kommit hem från en riktigt lång och skön promenad ute på strandpromenaden o stan osv. ojje var inte så vacker i pälsen när vi var hemma, full i lera o sand

bara att duscha o torka

så nu sitter ja och avnjuter gårkvällens middag som ja bjöd syster o per på. nått ja bara slängde ihop av de ja hade hemma.
blev fläskfile gryta typ me broccoli o pasta. fick vara sparsam me de starka grejerna o krydda i min egen talldrik.

idag avnjuts den med jokks blåbärsdryck! loooove blueberry
Per ringde o fråga om ja ville komma o dra en latte när han slutar jobba.
då måste ja nog börja plugga då så ja inte hamnar baki planeringen...
O idag skulle lille virvelvinden komma hem till oss, men han har fått magsjuka och vi vet ju alla hur lätt de smittar så vi får se om han kommer eller efter helgen då. det som har gått nu i vår har ju kommit o gått en del fram o tbx, man tror man e frisk så börjar de igen o smittar i typ tre dagar.. inge skoj för ett barn hoppas han snart blir bra!

Resume av påsken 2009

Jag är rädd att detta inlägg kan bli lite väl långt... får försöka låta bilderna tala för sig själv tror ja.
jag börjar med att skryta om den underbara salladen ja sitter o trycker i mig denna sena timma.
det är nämligen min middag och jag har lagt ner blod, svett och trår på jävlen o den smakar såååå bra!!=))
så här ser den ut

vad innehåller då denna? eller hade nog vart enklast att berätta vad som inte finns i den;)
*gurka*tomat*gravad lax*kräftstjärtar*gula äpplen*kokta ägg*rödlök*italiensk oljedressing*avoxado*fetaost*
underbart! de där med blodet ja... jaskar mig med en liten jävla vass kniv över tummen o nageln.. nu e den omsorgsfullt inplåstrad i några svarta plåster me döskallar på som Elliot mest brukar använda;)

skärtorsdag: började med jobb, sen bastu me syrran. de kryllade av myror i bastun här på näsbyn, på väggar o golv o lister o överallt! vi åkte o basta på nova ist;) sen hem o fixa sig klar för fest. vi drog till johanna. hade med min Pite anna oxå. där skämde vi eller iaf jag ut mig med att spela lite singstar för första gången någonsin, hemska ljud undsalpp min mun. hoppas ingen har fått större hörselskador nudå;) sen börja man va ganska rund om fötterna, ja o p-anna bestämde oss för att gå till hablas där de var mycke folk o röj på dansgolvet där vi även hitta storebrorsan. vi röjde på o sen åt vi varmkorv o jag gick hem till näsbyn;) bara för att vid badhuset komma på att ja hade med mig sneakers i handväskan. de var bara att vingla på där o byta skor;) kom hem o här satt Patrik o gled på nätet. vi satt o surra till klockan var fem, sen sov dax.


långfredag: pga sen natt så var man lite ur form på fredag. men hoppet var uppe, vi väntade fulla i hopp på att få fara på lilla, givetvis hade dom inte öppet så då ides vi inte åg ut. vi hade en liten social kväll hemma med några vänner och syskon. sen skicka ja hem alla o gick o la mig o mysa i storsängen me lite nachos;)
 hihi trött;)


vi bara, -nej! det blir ingen fest! ;)

Påskafton lördag: ja var ute på stan o gled när ja fick höra att min familj skulle ut o grilla vid älven o köra skoter mm. ja skynnda mig hem o göra sallad o hämta syrran. vi grillade o ja o vevve körde några varv skoter på isen, så underbart me skoter o en sådan stor familj som vi har!=)) senare var de dax att fara på middag, lite stressigt sådär efter grillningen. Nina o anna o malin hade gjort Sushi. det var underbart gott. puffen o hege var även med. senare kom johanna o Helena oxå. jag har antagligen aldrig haft så roligt i hela mitt liv!! vi skrattade som galningar och ja det finns helt enkelt inga ord;)


           
             


        


igår måndag var det undervart väder, annandagpåsk, även denna dag var en ute dag. ja vaknade på morgonen och tänkte mig ut på isvägen på älven.. ja fick ner från tullars o ut på isen.. bara för att upptäcka att det inte var någon bra ide. ja fortsatte o tänkte att ja plumsar igenom bara till isvägen.. den var ju givetvis vatten fylld.. detta hade ja inte räknat med o ja fick springa över till filipsborg till våffelstugan där utanför. drog snabbt av skor o sockar o ringde mamma, såklart ;)) fick höra att dom skulle till mjödträsk o grilla hela högen så ja banga inte! hämtade mercan o syrran o drog iväg. Ingen höjdare att ta bilen. dom hämtade oss me skotrarana från vägen. vi grillade o bara mös, de var underbart, ja menar vi fic iaf inga liggsår! hahahah  ;)) tillomed Oliver har åkt skoter samt skoterpulka=) de tyckte han var skit fränt
                           

skärtorsdag idag

jag har försökt o försökt, vridit på mig o tvinga mig att somna om tusen ggr. sedan gav ja upp o kolla de på klockan.. den var inte ens tio.. förbannat hur ska ja orka ut ikv?? ja blir så fort trött när ja dricker, ja är den där typen som snällt bara vill hem till lugnet och mysa äta lite  o sedan sova, efter hotellet alltså.
så ja får kämpa på ikv helt enkelt;)
ska bli mysigt me bastu efter jobbet iaf.

tänkte mig ut på lång promenad nu o givetvis är de grått ute än en gång...
någon som ska ut ikv? ja har ju glömt kolla me alla friends smart som man är... plugghästen har vaknat ur pluggandet, de får fortsätta på söndag el måndag för nu jävlar e de påsk;)
ojoj måste ju skynda mig om ja ska hinna promma o handla o städa innan jobbe, efter de går allt sånt bort för då öppnas den första cidern, en jordgubb/lime rekordelig=) favorite

bye bye then

Man är ju bäst

men då har ja ju kanske inte så roligt liv...

jag har då lyckats på kort tid att göra tre arbetsområden i social omsorg. ska börja kika på det fjärde nu oxå, men börjar känna mig ganska mör i skallen så ja kanske borde ta en paus först..
imorgon blire till att jobba, efter de ska ja o anna snöra i oss mat o hoppa ini bastun.
så måste hinna städa upp här hemma innan jobbe o handla på bolaget så man klarar sig över helgen=))
har tvätta två maskiner fullproppade me tvätt.. de finns inte längre någonstans att hänga kläderna o ja som är sugen o snöra i en tredje...
vi e lite slarviga, tvättar bara då o då o då ska allt tvättas på en gång;)

så vacker bild alltså

märkte när ja gick in i garderoben att den håller på att rasa... hyllorna håller på att lossna från väggarna så ja måste nog göra en akut-rensning egentligen nu på en gång men ja vet inte om jag orkar...
rasar de så rasar de.
ska ta o sälja allt ja inte använder, på tradera. får man ju nå extra klirr i kassan, ja menar denna helgen kommer inte direkt bli billig...
nu börjar kvällen vara över oss och jag inväntar med späånning vad kvällens avsitt av medium har att erbjuda? trött som ja var igår så somnade ja givetvis när de var som mest spännande o ja kan inte sluta undra vad som hände..

Per är så söt, han kommer alltid fram till mig o säger att han är som nykär, även efter alla dessa år. han har jagat mig i flera nätter nu i sängen men ja har putta bort han;) snäll... så när han kom hem idag fick ja snällt lägga mig i en spoonie med han, då var han lycklig=) "när jag lägger mig i soffan så är det som att någonting fattas, o jag hämtar täcket o kudden men det är ändå inte bra, sen kommer du så spoonar vi o dåå vet jag vad det var som fattades, mitt lilla fågelfrö" så romantisk han är min gubbe=)
sådär då kan ja nu lämna er här gröna av avund;) hihi


skavsår...

har vart ute med oliver nu i typ en o en halv timme..

har skav sår på fötterna o på tån tror ja, har inte våg kolla ännu för de gör så ont o ja vill inte se skiten..
ni vet där foten går upp i mitten på insidan.. hålfoten typ där har ja fått varblåsa huvva
o Oliver har givetvis vart tvungen o gå rakt igenom en flera meter stor is-vatten plö på campingen, så när  vi kom in var han lerig o jävlig. fick tvätta han nertill, han tycker inte om duschen o hårtorken..

stötte på Ulrika på stan på vägen hem, hon var o  gjorde ärenden.
de var grått o trist väder, o givetvis börjar ja se solen klämma sog fram genom molnen nu..
dåså nu har ja en del o ta igen i plugget igen. bara sätta igång o plugga
sitter o käkar räk landgång, mumms=))

Hey Ho, Lets Go


då var man på plats igen, vid datorn alltså;) är ju min plats här hemma, skulle vara konstigt om ja inte satt här lixom;)
men man måste väl sitta då o då oxå?
de värker då i mina ben o fötter efter allt spatserande denna dag.
ja o anna höll ju nästan på o somna i bilen på vägen hem så slut som vi var.
det har varit en väldigt glad och rolig resa
vi började den med att vräka i oss en ruskigt god buffe på Ban Thai. nam nam
chillade där ett tag, inte hade väl vi brottom att komma hem.. som att man skulle ha något speciellt som hade behövts bliva gjort då eller?! hah.. typ plugget då men skit samma... mer o göra imorgon då;)
sedan strosade vi på staden.
ja drog på dollars när ja vart less
sen handla på willys lite sånt som man måste handla närman e där t.ex. pappas favvo ost fick ja order om att inhandla, pers favvo chips köpte ja frivilligt o mitt favvo dricka som ser ut som diskmedel men smakar blåbär, mitt favvo bär!=))

så tutade vi hemmåt, så underbart när de e ljust ute ännu när man kör fast de e efter sju.
nu har ja o per mysit lite till batman tvåan, den e ju sjukt bra, men kunde inte se mer då hade ja somna som en klubbad säl eller ihjältrampad nyckelpiga?
vi gjorde varma mackor o sallad, min mini sallad;) denna sallad äter ja mycket hellre än nå skitgodis så god är den

väntar nu in medium o arkiv x, är ju skoj att man kan slappna av till två härliga program o somna fint  i Pers famn efter det, skulle aldrig byta ut dessa underbara år mot någonting!



justja ja följer ju alltid order när ja går in på http://carlasvammel.blogg.se/. nu ska ni få se min framtid
  • Gå in på Google bildsök.
  • Sök på ditt födelsedatum ( dag & månad ).
  • Ladda upp den andra bilden.

             Bilden du ser är din framtid :)

             Här är min :


jag kommer då enligt denna förutspåelse att bli en väldigt badglad Jordgubeb! vackert för ögat att titta på blir jag dessutom, en bra framtid väntas med spänning=)
eller kanske det betyder att ja blir ett konstverk?
eller att ja kommer uträtta storartade konstverk?
hur fasen ska ja fatta va de här betyder?
man får tolka själv säger jag


Poppar musik

Musiken strömmar redan ur lurarna
jag borde börja stressa
vi ska iväg till luleå en sväng ja o syster

de blir till o åka Mercan, love att köra den, den e helt underbar!
Puffen ska ju jobba så han behöver "sparbyssan"
sitter här, utan de rätta kläderna, inte ätit frukost o inte sminkat mig..
får inte glömma brillorna idag bara
sedan börjar ångesten redan knacka på, ja missar pugg tid ju när ja drar o roar mig på de här viset;)
längtar sååå mycke till suschin i helgen!=))) (hur skriver man?)
har iaf rastat Oliven nu på morgonen
vi var ute på isen o promenerade igår i 1,45 timme. är helt knäckt idag är ju inte i form;)

men de var ingen isväg från vassholmen så fick gå efter skoterspåren till campingen där den började.

Ojje fick gå lös mer än halva vägen mellan bron o fisket. det ni! det trodde nog ingen om honom förr;) det gick jätte bra o de var första gången ja provade!=) han gick till o med fot o försökte inte ens springa iväg
de blev o göra palt till middag igår, de var så länge sedan o eftersom vi inte är hos mormor lika ofta nu så får vi göra palten själva;) de smakade som mormors, är ju hennes recept=)
sen somna ja;) helt slut.  fick vara hård o vakna efter en stund så ja skulle hinna se medium o de visade sig vara arkiv x eftr de, första avsnittet tillomed=)) vi såg de o la oss sen.

godmorgon alla glada

jag har faktiskt vaknat;)

har mycket som skall göras denna dag
har hällt i mig lite yoghurt nu så jag är redo för allt;)
ska fylla min mp3 me låtar
ringa o förlänga pskologiboks-lånet
beställa tid till hjulinställning i finland, eller pappa kanske får ordna samtalet lixom;)
men ringer han om nån timme han är som jag en nattmänniska och tycker inte heller om att stiga upp tidigt i onödan=)
anna skrev till mig just när ja vaknat idag
vi diskuterade gymkorstinköpet.
är så sugen o dra nuuu, men måste få tag i helena, kanske hon följer med mig den här tiden o så spinning senare me anna? vi får se de kanske blir uppskjutet alltihopa beror på hur man planerar o ja har ingen plan! gaaaah

måste boka psykologi prov oxå så ja blir av me de för nu är alla uppgiftr gjorda och omgjorda o inskickade;) ja klarade det på en vecka inte illa pinkat.
nu måste ja komma ikapp de andra i den förlorade kursen;)
så störande de är förresten när man har slut gratis sms, men ändå har så mkt pengar på mobilen att man inte ids sätta in nya pengar... ja blir lite snål då för ja vill att pengarna ska räcka på den till nästa gång ja får stålar så ja ids inte smsa för mycket sådär man annars gör me gratis sms...
well?
mp3 vare nu först
sen kolla in den andra kursen

o den här lilla krabaten har vi inte hemma, han är hos stora syster=)

FN FAN FAN!!!


jaha vet ni vad jag just lyckades göra?
Raderade ett helt arbetsområde nästan...

jag var klar med allt i psykologin, alla sex arbetsområdena.
skulle bara renskriva de ja gjort i helgen..
då lyckades ja spara över en ny fil över en gammal som ja inte ännu har skickat in..
är det bara jag som lyckas med sånt här?
världen är sååå orättvis!!

det värker i ryggen oxå av allt datasittande en hel jävla vecka
MORRRRR!!!
hade det inte vart is under bron hade ja hoppat!
nää de hade ja inte
ja får fan skita i att det stör mig nå förbannat mycket
är bara att göra om det o snabbt skicka iväg de innan de händer igen
men ändå FUCK!!!
o ja har inte ens nå medium att tröst se när ja väl är klar heller...
vad ska ja då locka mig med för att få tummen ur igen o göra dessa uppgifter EN GÅNG TILL?
aah Popcorn!=)) Per får ställa upp o poppa ikv, jag måste helt enkelt tröstas nu...

tröstäta var de  här ja
desto mer träning imorgon?

Mat-koma

jag öste på lite väl mycket käk på våra talldrikar idag=)
vi har kommit hem jeeeei ääälskar vår säng!! fylld med massa kuddar o mjuka täcken! o hundhår men det är inget positivt...
so
kyckling o ris blev de till middag idag

en salig röra som vanligt, hittade bacon i frysen så de hamna där, stekte även lite broccoli och paprika, kycklingen är färdig strimlad i marinad givetvis gtån finland=) creme fraishe är ett måste och chili sås. mumms!
men nu lider vi båda av matkoma så hade gärna slumrat till en stund men de e ingen ide, måste renskriva psykologi o så kom ja på nått som ja skulle vilja tillägga till en uppgift oxå bara sådär mitt i allt.
Elliot har lämnat oss för denna gång.
det har vart en livlig helg och han tyckte det var lajbans=)
vi fick våfflor till lunch hos johanna

tror ja ska laga mat me syrran någon dag i veckan, måste ju unnas att umgås nu när de avtar lite lite i plugget, har ändå en hel del att plugga igen de ja missat i social omsorg så helt lugnt kan ja inte ta de.
ska även unna mig att hela veckan se medium varje jäkla kväll! de e ju på fyran kl tio övertolv på natten, nattugglan kommer tillbaks!
men måste ju inviga mp3 spelaren på gymet och mina nya spring skor, Love Nike!!
nu ska vi se om tummen lossnar från baken så ja får gjort de sista?

helgen snart över


jag hittade så mycket fina bilder på min gammla dator som ja har tagit med mig på vår helgresa.
kan ju inte låta bli att dela med mig=)



vi begav oss till luleå i fredags. har sovit över hos pers mamma.
ungarna har lekt och gapat som galningar och sprungit här mellan lägenheterna.

jag har inte haft så jätte spännande dock
har pluggat varenda dag denhär veckan. men nu har jag lyckats göra klart sista uppgiften i psykologin.
den behövver bara finputsas lite de ska ja ta itu med när ja komer hem igen.
behöver stor datorn till de, ja får ju svåra ryggsmärtor av detta nötande på laptopen
annars har vi grillat i fredags
 
o igår var ja o johanna på stan en sväng.
köpte en mp3 spelare
ja jag har en på mobilen oxå
men har redan fått laga uttaget för andsfreen en gång o den har redan börja glappa igen, så ja behver en separat mp3 för min träning som börjar imorgon?

måste till happis o lämna igen psykologi boken imorgon egentligen, men skulle behöva boka in tid för hjulinställning samtidigt så får kanske skjuta upp de någon dag.

har ja skola imorgon mån tro?
på torsdag e de iaf jobb som gäller, sedan skotercrossen.
johanna o fredrik kanske kommer me o sen gå ut, lite skoj de skulle vara=)
ska gå ner o färga hennes hår nu iaf ja hann inte göra de igår, man har ju blivit en trist heltidspluggare;)


nu ska ja gå till johanna o kramas med den här killen=)

Ps, jag tycker om min Puff=))

se på fan

två dagar i rad är ja här o skriver;)
tänkte berätta lite allmänt va ja gör som vanligt
jag var ute på isen igår och tog en lång underbar promenad, mina fötter var inte alls blöta när ja väl var hemma;) inte bra de dock eftersom ja har en tendens att bli förkyld vid minsta nedblötning av mina små fötter...
håller tummarna att ja inte blir de bara
skulle behöva nå ordentliga promenad skor, går ju alltid i mina sneakers o de nöter ju på dom i onödan de.
Oliver var överlycklig på isen, han sprang upp o ner för plogkarmarna, gick på isvägen till fisket.

annars så har ja plugga o plugga o plugga.. måste försöka göra bort psykologin nu för ja kommer missa så mycke lektioner i social omsorg annars o de vill ja inte.
nu är elliot på väg till oss så barn helg är det, det betyder att vi inte kommer gå ut eller så i helgen, så jag kan plugga sten hårt! o de ska jag, frågan är bara hur ja ska kunna koncentrera mig?? har lite svårt för de när de låter minsta ljud lixom.. får skicka iväg far o son kanske?

vi kanske drar till luleå imorgon o är en natt. har inte bestämt oss. har även tänkt eventuellt åka skoter o grilla. måste till luleå o låna skolböcker o lämna igen vissa.
soooo, nu plugga
har vart på kina me anna o tyrckt=)

hamnade även hos ulli o snacka jobb.
sedan gick vi till syrran o hämtade ojje, per plocka upp oss vid badhuset o så åkte ja hem me han, slö hööög...
behöver en promenad men jag är fasen för stressad alltså..
efter denna helg kommer de lätta? håller tummarna!!
over and in;P

Long time no see!

Ja är tillbaks, de ni... man ger ju upp när man går in på någons blogg varje dag o så har dom inte skrivit på över en vecka.. vem fasen orkar läsa då lixom?
nä seriöst...
har man fullt i schemat så hinner man inte blogga.
det var vart mycke sedan förra veckan, pappa har fyllt år, brorsan Tommi har fyllt år vi var förbi honom på en fika,

, brorsan Jussi har fyllt år

ja och per for då till graven, lade en ljusrosa ros på stenen, vackert=) fast han vart nog lite less, tjejfärger var inte riktigt hans grej men man måste ju variera sig lite eller hur Jussi?
Och slutligen så har även lilla morsan fyllt år=) i år blev mina föräldrar 110 tillsammans så hela familjen samlades på grytis och ja hade gjort två smörgåstårtor till kalaset.

Bebisarna har växt jätte mycket och dom är ju så underbart charmiga!
alla har utveckalt eget vackert utseende och sina små egenheter.
Emmy gör till sig när man fotar henne, lite cool unge.

Isak ligger o posar som en säl, lite snygg kille alltså!



Alvina har lärt sig att gå! ojoj vad tiden går fort, är inte livet underligt?

(stackaren är ju då ledsen på den enda bilden ja har av henne när hon står=)  )
man hänger inte med i svängarna lixom...
själv måste man sitta inne en sådan här vacker dag, har otroligt mycket att göra i skolan. Har tagit på mig att göra två kurser samtidigt då ja av någon anledning missat psykologin när de andragjort den. men det är jätte kul o plugga, ännu roligare är det att vara frisk!
ska ta mig en promenad på någon timme då solen står som högst, kanske på isen eller bara strandpromenaden som igår?

det är skönt nu när ljuset börjar återvända, man blir så glad och pigg, livet känns absolut lättare och underbart nu.
förra veckan tittade vi även förbi hos Marita, vi sov över en natt. jag ville bara komma bort från detta hål, var deppig från att ha suttit inne en vecka pga förkylning. så vi drog till våran restaurang i luleå och åt gooood mat, vilken lyx!=)

till helgen blire även att fara dit, elliot kommer ju. hoppas på grillning i helgen och varmt väder.

första april idag, vem ska man lura nu då??
något bra måste ja ju komma på, ja tror att per ligger i farosonen;)
han är o jobbar och sliter, han har dock blivit förkyld igen... hoppas ja själv kommer klara mig undan denna gång.
vi såg Yes man igår, fasen alltså.. den måste ni kolla in hur jäkla skoj som helst!

sedan har ja ju givetvis inte fått gjort nå i skolan på hela förra veckan så de e mycket därför ja känner en större inre stress;)
men det jag däremot hann med var att umgås me Satu ganska mycket=) Vi var i godan ro i finland på måndagen o strosade på hela dagen, på torsdag vare ju öppet i affärerna till kl nio på kvöllen så då drog vi o kika på stan o drack varm oboy o sånt mysigt=) på fredagen gjorde vi en impuls middag, de blev bacon inlindad fylld fläskfile, ja har alltså lyckats få i henne mögelost;)

fast de hade hon ju redan prova men det vart lyckat. Inga kräftstjärtar ville hon dock ha som ja satt i salladen.. men de råkades hon ändå äta för de fanns i smörgåstårtan i söndags;) hihi


sådär hoppas ni nu inte blir för hungriga av att se all mat;)
själv ska ja äta lite sallad nu;)

RSS 2.0