en normal dag

bör väl se ut ungefär som den har gjort för oss idag. vi klev alla upp kl åtta, nio drog ja o jobbade i piteå, per o E tog bussen till hertsön o lekte me kusinen J, sen kom ja o hämtade dom typ halv sju när ja var klar med jobbet...
har stått på mina fötter i sju timmar idag, jag är jätte trött o har ont under fötterna... har tagit ett långt bad när ja kom hem skönt som fan=) nu har P slagit igång en rysar rulle, vi kommer somna ganska snart tror ja=)
skönt med familje helger, dom är så hur ska man säga...? harmoniska=) love it!
imorgon drar vi mest troligt till nån bacle o grilar o busar, de e verkligen härligt att vara ute nu när de börjar va så varmt!
vi grillade även i måndags i baskeri me E, de var ju så härligt o underbart=) mås
te grilla mer. o de tog mig tillbaks till förr sommarn då vi jämnt var o sov i kolinolotten=) vi hade så kul o mysigt där, grillade på en elgrill o såg massa film o lyssnade på regnet mot plåttaket=) hur underbart kan de bli??
längtar till sommaren! vi måst ju dra o campa igen o så får vi inte glömma Västerås.. o gärna sthlm igen, ja tack där hade vi väldigt roligt oxå=) vi e rätt rastlösa av oss o drar iväg då vi känner för de=) love it love it=))
nu ska ja pussa på min bara min underbaraste i hela världen, hihi pusss

            

GrodanBoll                           Love Love Love         Booopisen                    Kalixälv









ordet är mitt

tack så hemskt mycket för den jätte goda påskmiddagen vi blev bjudna på av marianne och kalle!
vi drog fram det stora påskägget och kalle fick en chock haha, den e stor o mkt godis rymms de i den!
igår var ja ut på valhall, det var skit skoj för en gångs skull=)) fan va roligt att träffa Jenny!=) vi dansade skit mkt o dumma oss o de var skoj, de kan ha sett lite fjortis ut även men vi hade skoj, de e sällan vi träffas...
ska ner till jocke o sofia kanske ikv o käka me dom oxå o kanske ta en cider=) de e tre dagar isåf.. men så lugnt varje gång att när man vaknar upp på morgon är man varken bakis o ingen ångest har man för man vet exakt vad man har gjort och sagt.
skönt=)
saknar våran säng dock.. o popcornen.. o gymmet o allt allt!=)) imorgon kör vi nog hem, skööönt=)
glad påsk på er hoppas eran har vart lika bra som min, jag är super nöjd!





Påskkärring

Idag har jag fått arbeta som påskkärring=) det var väldigt roligt, men vi kunde ha gjort showen lite bättre om vi hade haft mer information o fått träna lite mer innan. Men ingen fara skedd, barnen var jätte glada och tyckte att det var hur skoj som helst o se mig o mina vänner tuppen och kycklingen=)
fick måla lite ansiktsmålningar på barnen och blåsa upp ballonger, ge dom karra och sjunga med dom. vi hade ju en scen inne i Gallerian i Kalix där vi stod o sjöng. Man e ju inte så bra på de där me o sunga men som sagt vem bryr sig? Barnen vill ju bara ha lite roligt om de så blir att skratta åt mig eller med mig=)
har gjort i ordning ett jätte stort ägg till min älskling som ja ska gömma åt han ikv;P
men nu ska ja hämta han för nu ska vi käka pizza o dricka pk!=)
Have a nice easter!

bra start på en ny vecka

Började dagen med lite konditions träning, har ju hållit på o bli galen hela helgen har ja vart utan att träna alls...
så ja drog till gymmet och intog löpbandet, efter de var de lika att fortsätta till simbassängen o dra några varv där med. kändes skönt!
kom underfund med att ja måste göra älgsoppa till middag idag, det är ju trots allt min favoriträtt.
drog fram campingen igår igen, fast vände den åt andra hållet, men per glömde nog bort det mitt i sömnen för han har då sovit poå min mage hela natten sötisen=)
påskägget vi gav elliot var till belåtenhet, han pratade om de hela helgen=) stackarn har vart jättesjuk=(
nå snart e de påsk på riktigt de ska bli skoj=) måste hinna träffa ankan, silla o tania.
satt hela kvällen igår och ritade upp schabloner, bland annat dom från nokia och ikea. ska ju börja fixa o trixa, gillar ju att pyssla på o måla=) ska måla johannas toa i veckan oxå.

nu ska vi sticka till stan o kolla in marknaden

Vilken natt

Lilleplutten har inte haft de lätt i natt=(( och han som var så duktig och sov i sitt eget rum o allt.. så ska han bli sjuk..
dom sover faktiskt ännu, konstigt va? har typ aldrig hänt, men kan man inte sova under natten måste man ju..
och Lillen som ska få söka sitt påskägg sen näär han har ätit frukost=) de blir iaf skoj.
och jag har hittat min britney spears parfym, eller fått veta var den e=) kommer få tbxden till påsk underbart!
nä nu måst man ju ringa till johanna o  förklara situationen..
image17

Åh så underbart

allt ändå är, det kan kännas så perfekt livets stunder nuförtiden allt oftare, och bättre än så kan det väl inte kännas?
vi har det bra

vi har hängt upp våran första köks lampa idag=) hehe, det var så härligt! vi fick faktiskt låna den av johanna och några små runda mattor som vi redan har i samma färg o allt, perfekt=) man kunde inte bli glad för mindre, man värdesätter allt så annorlunda nu, det e ju tur att man inte är någon materialist som ja brukar säga. är så nöjd som de är!
samma sak är det med glädjen vi kände när vi kom hem efter en helgs fr¨nvaro och såg att våra kära chili vi hade planterat har börjat växa!=)) de små liven! o gräslöken blomstrar på i köket hihi

idag har vi vart o titta på lite djur me elliot o handla lite käk o varit hos johanna o dom. sen har vi haft camping med lillen och sett film tillsammans och även funderat på livets alla frågor som vanligt när han ska sova, hur söt får man bli??=)) han tycker det är helfestligt me campingen, plus att stjärnorna ja gav honom har börjat lysa nu o han vill faktiskt sova där nu=) det är ju som lyckat, skall fylla hela taket med stjärnor!

Imorgon blire o dra o träna direkt man vaknar, sen på stan o glassa lite
nu närmast: Monopol, jag och per mot datorn!! jeee, vi krossar den alltid =)

                                                                                                         

jag är så glad

Att jag har dig älskling, vi är så lika många gånger du och jag. Du stimulerar hela mitt sinne!
Vi har camping i vardagsrummet för tillfället, stört mysigt=))
ätit glass nyss, sugen på blåbär... sätt då i blåbärssylt... voila!=) Vi gjorde våran berömda pizza till middag idag, de e jävlart bara att dra ut o röra på sig imorgon på ett eller annat sätt, för ja har nämligen hört att man växer inte längre uppåt i den här åldern.. näe.. man växer på BREDDEN! gaaah...
dessvärre har det vart så varmt här i luleå idag så jag blev bara genomvåt av min morgon promenad idag... hur kommer de se ut imorgon? bra att de e varmt dock varmare vatten har vi väl då att vänta oss i sommar när vi ska bada=))
Sitter och hoppas på att ja ska få sommarjobet ja har sökt, då kan ja med lugn och ro börja plugga nu på en gång utan att behöva vara orolig för att vara utan pengar i sommar... hyran e inte gratis i en trea i Lule...

Baskeri/ Kalix hela helgen. Jag är less på att dricka mig full.. eftersom ja ända intog en del vin i onsdags, man kan ju gå ut på onsdagar ist, de kan man inte i kalix;P så vi tog ett glas, de räckte för hela helgen. var chaffis i fredags o var på fest nykter, helt okey, tiden gick fortare än jag trodde. Jag menar de e ju ingen som vet att man e nykter så de e bara att jyra på med alla som vanligt=)
Ikea på lördag morgon, inte många timmars nattssömn där inte! skjutsade johanna dit, hon behövde nya babygrejer till lillen som kommer om ett par månader bara. jag personligen köpte en spargris till "våran" bebis;P o lite småkraffs bara. senare vare hockey som gällde för hela slanten, OCH VILKEN JÄÄVLA MATCH alltså!! kommer aldrig glömma den eftermiddagen i baskeri, då jag, per, patrik, sanna och Kalle satt intryckta i Kalles rum o såg på med spänning medans Luleå vann och därmed höll sig kvar i elitserien, viktigt, mycket viktigt! det hela slutade med att Kalles säng brakade ihop precis när luleå vann och alla brast ut i gapskratt=)))
senare... två glad vin med jocke, sofia, övkaren, sanna o anders, trevligt och lugnt=)
nu e vi hemma igen och som sagt myser vi på här i våran lilla camping i vardagsrummet, har lagt ut madrasser över hela golvet o bara jyrar på, ser filmer, lirar lite spel, käkar lite onyttigt men gott o brottas lite emellanåt;P hähä

stay happy people, have some hope!
men minns dettta: Gräset är alltid lite grönare på min sida! =D


image13


Passar på

man får väl passa på att skriva nu medans man har tid. Personligen trodde jag att vi skulle ha ätit middagen lite tidigare;P men va fan, man får lov o vara lite flexibel de blir trots allt lite roligare så att leva på impuls enliget mig!
Grabbarna har fastnat i Pite.. vår vän skulle köpa sig en bil o den underbara P ställde upp=) o nu e dom fast där givetvis.. bilen startar inte, den nya alltså, våran fungerar ju i vått och torrt;P
So im making the dinner in Italian way;P slow slow... de blir iaf mört köttet
väntar på lite tillbehör från affären, de här e nämligen nackdelen med att bara ha en bil... på två människor..
Jag o D tar i väntan på dom andra ett glas vitt, de e ju trevligt=) o gott
i helgen fyller min älsklings gumma år!=)

ojoj ja har tillomed hunni styrketräna idag... o tvätta kläder o städa=)  snackade med radiotjänst nyss..
ärligt talat så blir ja lite förvånad att dom ringer så här dax?? konstiga scheman har dom som jobbar där stackarna.

image12

Det var länge sedan

Jag skrev på min blogg... jag har haft en paus från omvärlden kan man säga=) Ganska skönt måste jag säga prova någongång, de kan vara bra med en paus och få tänka efter litegrann.
det hela började med en liten incident på frasses efter alla hade vart på lillahotellet... ja råkades ta väl tt hand om min pojkväns mobil, men min egen blev tyvärr stulen!
Nu har jag idag fått tillbaks mitt simkort, ett nytt alltså med samma nummer. men idioten som tog min mobil har använt upp alla pengarna ja hade på den.. o så saknar ja även min kära underbara mobil!
Tur att ja har kvar min gamla pärla=)) har saknat den oxå=)

tänkte berätta lite m mitt otursförföljda öga.. fick ett litet slag i det nyss av min jacka.. som har ett snöre, som har en metallgrej längst ner. skumme skojja lite med per o dumma mig o svingade den rakt i ögat på mig, fick gråta en skvätt, per trösta mig, allt är bra nu=)
sen en annangång råkades ja dra lite i hornhinnan min, lite läskigt och även farligt, rekomenderas inte, de var dock e nolyckshändelse...=/
en annan gång dansade ja o några vänner på dansgolvet, då råkades någon i all hast klösa mig i ögat med en tummnagel, lite väl för nära ögonblåan... tur har ja haft, synen är ännu kvar!=)

Hur som helst, i helgen var vi i baskeri, alltid lika mysigt och fridfullt att vara där, gjorde tacos med jocke o sofia, tog ett glas vin o sånt.
O nu e vi hemma igen, skönt de med=) var o sprang igen igår, äntligen frisk igen=) promenad me per idag o go middag. vi ha fixa hem the sims så vi e fullt sysselsatta av de där spelet, tiden flyger iväg=) o vi sover i ardagsrummet, de e lite mer spännande så;P dragit in madrasser, mysigt som fan=)





image10





RSS 2.0