Helg igen=)

Vilken skön underbar mysig lugn helg=) det känns verkligen skönt, kanske för att man vet vilken stress som väntar direkt till veckan som kommer..
var och skrev på kontraktet till den nya trean vi ska flytta till, måste ju få lite nya tapeter, jag menar man kan inte ha mörkblåa tapeter i nått rum.. de e lite ute, plus ja e less den färgen sedan länge.. annars så tapetserar vi väl själva om.. o elliots blivande rum ska bytas på för där e de bortrivet så mkt tapet. o så måste ett nytt köksbord inhandlas, stolar, vitrinskåp, mini barbord(om de rymms) överkast till sängen, möbler till E, hyllor och lampor, nya tallrikar osv. har blivit väldigt inspirerad av Johannas granne här på hertsön, hon hade ju sååå snyggt hemma! Och allt detta ska ja på nå vänster trolla fram me studerande lön;P lycka till.. svälta ihjäl o inga nya kläder o inge köra bil...=( En gammal overheadmaskin skulle ja gärna vilja hitta, jag o per har vart och sökt överallt på återvinningar men hittar inte.. tänk vad man skulle kunna göra om man hade en...=/
vi får se hur de blir med allt sånt, jag är absolut inte kräsen!

Idag har vi vart nere hos "grannen" som ja så fint kallar den trevliga familjen som bjudit oss på tacos och efterrätt och snacks. barnen rullade när dom skulle hem och sova;p jätte fint hem, jätte trevliga människor, jag är helt såld, jag måste oxå skaffa mig nintendo wii.. men ja betvivlar att ja har råd på lääänge, de var rätt skoj o så finns de ju guitarr hero oxå=)

nu sitter ja däremot och syndar, denna gången är de smörgåstårta som Marita bjöd mig på XD kan man säga nej???
åh kan det inte bli måndag kl 18.00???





Baskeri hela veckan?

Vi drog till kalix i helgen och är fortfarande här, det värsta av allt är att jag saknar  så mycket hemifrån lägenheten... vill heeeeeem... men vi kan inte fara hem förrän imorgon förmiddag...
Det har vart fruktansvärt roligt i helgen, många minnen att prata om vid senare tillfällen=) En perfekt helg.
Men ni skulle ha sett mig gå in till stan i söndags, ja åkte till mor o far o sov lördagnatt, o fick gräva fram nå kläder de ja hittade så ja kunde gå till stan o hämta våran älskade rostboll, Golfen XD. Jag slet på mig världens största svarta mjukisbyxor och en jätte stor röd mjukiströja o så slet ja på mig en svart mössa o min svarta halsduk, jag var så het=) försmåa skor hittade ja som säkert var runt 20 år gammla... vilken syn=)
Flytten närmar sig, jag börjar bli lite pirrig=) och lite orolig oxå men allt löser väl sig? Det är okey...
Jonas har erbjudit sin hjälp och det var välbehövligt, stor van stort släp, perfekt!
Igår snodde ja Oliver av mormor, och tog med honom ut på äventyr i bilen, o sen hämtade ja anna. vi var o hälsa på hos syrran o hos mor o far o hos anssi, anna, alvina o vevve. alvina har börja krypa fan va chef hon är, typ väldens sötaste baby! så sa ja att ja skulle till bror marko o hälsa på o se på hans baby, då skulle farsan med, o anna o alvina o vevve, o ja o anna o oliver såklart=)
Oliver fick träffa Nova, en likadan hund, fast hel brun, dom var inte ett dugg intresserade konstigt.. de e brorsans hund..
snart ska ja skrivap å kontraktet=))) vihoo hoppas ja får massor av nya tapeter!=)
Kotten kommer idag, blir en längre sväng för han o vara med oss den här gången, o mer sånt blire!
Det behövs verkligen, han vill alltid stanna när han måste fara den lille rackaren..=/ de e inte lätt att vara liten, men vi ska ha roligt i helgen=)

Mys me Sis

Igår kom sis hit, vi baka lite äppelpaj o såg på DeathProof. Förbannat sen den för gudskull inte, om ni insisterar så se då bara den sista halvtimmen för den var så seg o lite väl onödig, men man fick sig ett rejält gott skratt i slutet så ett plus där;P
Idag var vi på stan o jyrade på. Sen kom min nörd o hämtade mig, han hade nämligen vart i boden o spelat golf tävling, han e inte så pjåkig vet ni, 3a kom han! o han har typ aldrig spelat förrän nu senare i sommar har han gått nån runda bara o e redan typ bäst=)
vi for hem o mös till film o vitlökssmörgåsar=) halvsov o sen vare idol dax så jävla skoj o se alltså, hoppas nörvösa killen blir mindre nervös för han var ju som söt=) stackaren...
fick göra kärleksflätor till per av hans lakritsrullar, hans egen begäran, som sötast min per=)
sen kom grannen o fråga om hon fick låna dammsugaren, javisst den gav ja henne. sen kom hon tbx och ville ge nått e gengäld o sa att hon jobba på Extreme Beauty i shopping och att ja gärna får komma dit o kika in va dom har o göra naglar eller vad som helst för ett bättre pris. så e det, en god enkel gärning kan uppskattas=)
Idag har jag inte gjort nått utav det jag egentligen skulle göra.. suck.. mer o göra imorgon då.. hur ja nu ska hinna med allt?
nu e de snart filmdax o myspys i kärlekshalmen=) tihi


Att vilja ha en liten hund

dvärgspetsen har jag länge suktat efter... Det var för kanske fem år sedan en höstkväll när vi var ett gäng och spelade fotboll på näsby ängarna, som en liten dvärgspets kom springandes fram till mig. Det var första gången ja såg en sådan söt liten krabat! Körlek vid första ögonkastet kan man nog kalla det=) Sedan dess har jag suktat efter en sådan liten hund... Jag menar de e inte för att de e coolt me en liten hund eller så då hade ja ju velat ha en Chiuaua, och dom ser ju ut som råttor, nej tack!  
 
Frågan är väl om man inte blir less att ha hund efter ett tag? Och hur ska man få fram tålarna? Hundar kostar som fan o köpa nuförtiden.. o jag är ju ingen golddigger så ja får väl sätta igång o spara=)
Varför ja fått mersmak för hundar mitt i allt är för att ja just nu är hundvakt till pers mormors hund Olliver (Oliven, bög Ojje). han har bara en kotare vistelse hos oss medans dom äldre är på sunderbyn. 

Så jag tog han på morgon promenad och visade honom hur byn såg ut, älven, mjölkudden och skogen, så nu har han fått frukost o jag sitter o äter riskakor just nu=) Oliver är så lugn och fin, man märker inte ens att han är hos oss han är så himla tyst=) o älskar att mysa, precis som jag=) Och den jag har förvandlat Min Älskling Perra P till, mina mysnissar=))
Ska hoppa i duschen, syrran kommer till stan så ja ska nog träffa henne där en sväng.  

justja!!! min klänning kom igår=)) Jeeei, o så fin den var, men den behöver dock några justeringar. jag var o visade den till mormor o fick låna lite grejer så ja ska sy den för hand här lite senare.
Vad ska man ta på sig för skoj idag då?=)


de e mkt nu

Det ska tydligen vara däckrazzia i luleå nu rån o med igår, så ja o per drog o köpte oss sommar o vinterdärck, bilen e fullsmockad som vanligt haha=)) nu har vi iaf ordentliga grejor!
Ska  o hämta min nörd från jobbet typ nu!? Han e ju o spelar golf=) så sött ja ska köpa honom en nördig rutig golftröjao matchande sockar XD
Ska tillaga favvo maten strax, soppa alltså. o denna gång blire nog korvsoppa med klimp i, det åt ja första gången ja var o hälsade på hon mormor, Aaah it takes me back=)
idag har ja vart o sökt efter någon som kanske hade lagt ut på ansagstavlorna på universitetet lite spanska böcker till syrran, men ja hittade inga=( så om någon som läser vet av några så hör gärna av er=)
Tidigare var ja o träna oxå, var för slö igår för o göra det, ja fastnade i sysslorna angående flytten o allt som tillkommer med det denna gången, o senare så mös ja på i boken som vanligt, kan bara inte slita mig! o per o anders satt o nörda lite tvspel, dom e så söta när dom spelar just de där spelet va de nu heter;P
så här sitter ja o myser me mina armvärmare;P måste skynda mig o hämta gubben nu.
förresten så skrev ja idag ett brev till saidas dotter, för vi måste verkligen hitta pers nyckelknippa nu!! =/



 Mysiga grejer va?=))

Helgen

I helgen har vi haft Elliot här hemma hos oss o vi har fått brottas en hel del hähä xD
Lördag drog vi till Leos Lekland som ungarna älskar, joel o flisan var med o johanna o agnes o bengan o ja o perran.
Perfekt outfit till o leka i, man e typ rörligast i sånna här kläder o det glider bra i rutchkanor=)
Det nya modet är helt enkelt för underbart, massor av stickat o härliga färger, är så skoj o shoppa då=) Men min nya klänning har ännu inte kommit.. snart en vecka sen ja beställde den, måste kolla upp vart den försvann?
Så ja fick dra på party på lördag kväll med en annan klänning, som oxå e fin=) Tog bussen till kalix på lördageftermiddag o drog till sillas inflyttningsfest, sen for vi på twinnarna haha, ja kände mig lite bortkommen och gick till stora syrran min o sov några timmar, sedan sprang ja till bussen kl åtta på morgonen, liite sliten jag var! 
 
For hem o bada badkar, drog på crosstävling me elliot o anders kom oxå med, han har någon konstig dragningskraft att alltid börja slåss när vi träffas=) de e ju normalt=P
Senare for Elliot hem.. det var som trist eftersom han så gärna ville stanna.. de e alltid lika tomt när han far.. Vi saknar honom, men kompenserar tomheten på vårt lilla vis :D

Så idag har det vart mkt som ska göras iordning inför flytten, boka besiktning, prata me hon som ska in i lyan o vi ska flytta några dagar innan månadsslutet, det kommer att bli rätt stressigt men det kommer gå bra när vi hjälps åt, TEAMWORK =)
Men framtiden.. den e oviss, vi har några bollar i luften... några ideer... måste slå i fast i sten vad vi ska bestämma oss, har lagt ut några krokar o  hoppas att det ska nappa någonstans. Det löser sig alltid på nått sätt

Dagens outfit

Dagens outfit, min supermysiga lurvpryl? nya lila tunikan från Vero i luleå, overknee strumpor hur söta som helst, fast dom gåra passar bättre om man har dem just under knät, o så gråa leggins.
Här utan jackan, kan man se tunikan lite bättre.

My back;P nä men kolla in strumporna dom e bara för söta=)


Idag har ja vart på staden och har inhandlat en del cute things, lägger upp dem då o då när ja använder dem.
Synd att min nya klänning inte har kommit, hade hoppats på den, ville prova den o se om den var lika fin på riktigt som den såg ut? tre daar in my ass, då hade den kommit idag...

För någon timme sedan kom lille Elliot till oss, nu ska han hoppa i säng, tror ni han vill? haha nää vi får slåss lite xD
Imorgon drar vi till Leos Lekland, om E e frisk och orkar.. hoppas för ja e sugen på att leka=)))

Idag köpte ja förresten en urgullig Golden liten handväska, perfekt på fest o ja har ju alltid guldsmycken på mig så de e utmärkt.

Ska gulla me pierre snart, måste bada lite badkar ikv o läsa favvo boken. de blir en tidig kväll ikv ifall man ska upp o leka kl tio;P

        

Julia

Jag drömde, alldeles innan jag vaknade, det var så sjukt men underbart på samma gång och verkligt men ändå inte verkligt. Jag och Per fick en babis tillsammans, en liten flicka som vi döpte till Julia!=D Hon var så gullig o söööt, liknade både mig och per, hon var så glad o sov som en liten groda, som jag brukar göra xD de e nästan så jag saknar henne fastän det bara var en dröm...=/
nåväl, inga barn blire ännu, men vem vet kanske jag får en liten Julia någongång;)
och igår så missade jag bussen för ja satt här o skrev, då fick ja gå till stan, men de gör inget ja tycker om promenader=)
nu e det många bollar i luften, ska till stan igen om ja inte missar bussen;P ska sola, äta på dagobert=) o gå på stan. '

Jag kan bara inte för allt i världen förstå vissa människor, jag menar titta bara på bilderna som vissa lägger upp på internet, för alla att se.. inget kvar åt fantasin lämnas det.. det är människor som vill ha uppmärksamhet.. såna som inte får så mkt respekt, och vad ska barnen tro? ryktena är nog inte så roliga för dem heller, kanske dom behöver jobba lite på självkänslan? För såna bilder säger mkt, en oseriös människa, uppmärksamhets behovet är stort, betyder problem för den respektive... nåja alla har vi olika läxor att lära oss eller hur? så därför rekomenderar jag här en jätte bra bok av Mia Thörnblom! "Självkänsla Nu!"  den e nog nyttig för oss alla att läsa, även om de känns somm att man mår rätt bra så skadar det inte. Att lära sig önska lycka till till någon man hatar innerligt är inte det lättaste;P


wihoo

Försökte ta en bild på mina nya jeans men de gick inte så bra o använda självutlösaren... måste jobba på den biten lite, hade vart skoj o dokumentera lite xD
har ringt massa samtal fått en massa brev.. ska nog börja praktik på ett dagis här bredvid oss, dom lät jätte trevliga och det var barn från ett år till tre, guud så underbart=D
edan ska ja ju försöka mig in på desa kurser ja har sökt in på, fast då kanske de inte blir någon praktik men de e ju bättre att plugga, ja har ju redan gjort praktik på dagis en gång.
ska o kika in i vuxenutbildningshuset o kolla om ja kan hitta nått smart eller om någon har tid med mig. förbannat att de ska va så himla svårt att komma in på undersköterske utbildningen här i luleå... det skulle ju finnas jobb upp över öronen om ja hade haft utbildningen!
I helgen blir de ett stohejj kan ja lova, detta är en helg ja helt enkelt ser väldigt mkt fram emot=)) HEMLIGT! ska itne berätta allt, ja brukar göra det efter att jag har gjort nått hähä.
igår blev de tacis mys i soffan=) inte kyckling denna gången, o ska testa med lax någon gång ja ääälskar lax!!
"ooooh" sade per,är det jaag som luktar äppelpaj såsen?=) hahah "neeej, det är nog med allra största säkerhet min vanilj parfym du känner" sööt han är=) så fick ja fara o köpa ingredienser till min äppelpaj, men då vart vi för mätt av middagen som vanligt så de blev inget av det=) idag kanske?
inge tr'ning blev det för mig idag, bara situps hemma. ska ta en promenad senare efter maten ist, Per kanske följer med han brukar göra det ibland söttot där! xD


Mina nya Jeans

Jag måste bara skryta=) Är så nöjd med att kunna köpa jeans som ingen annan har på sig, ja förutom kanske min syster men vi brukar inte välja samma ändå;P De e bara hon o ja som verkar veta om denna affär=))
Och ja menar det är ju inget fel på alla andra jeans... men i denna affär e dom verkligen SOMETHING=) inga tråkiga only brallor direkt.. men samma pris! Jag köpte ett par här nyligen, hade kunnat ta tre till om de inte vore för att ja e så förbannat snål när de gäller kläder... nåväl, vad betyder egentligen materiellt ting i slutändan av dagen?
Jag var lika lycklig innan ja köpte byxorna=)
 

Var o tränade idag igen, sen hoppa ja i badkaret o sen joinade Perran mig, wonderbraaaaa=)) sedan gjorde vi finsk lunch;p o så i vanlig ordning fick vi matkoma o somnade omslingrade i varandra i soffan. sen for ja o handla massa filmer o mat o annat grejjs tills köttfärssåsen till den sena middagen, nice vart de me lite av de vi har odlat själva, våra barn=) chilin var ruggigt stark! o gräslök satt vi i o det blev ju kanon=) lägger upp en bild på plantorna får ni se själva, imorgon dock, nu e de för dåligt ljus...

Ja, Micke W.. han hade sågat filmerna vi hyrde igår haha ja vi visste ju att de säkerligen skulle suga, men vad gör man inte för att få den härliga myskänslan när man har hyrt film? man tar de som finns! haha=) det var Per som drömde att M hade sågat filmerna vi hyrde=) vilket ja inte alls hade blivit förvånad om han gjorde!  de e sånna misstag man måste göra ibland=)


Lycka

Igår var en sån där perfekt dag ni vet då man bara känner sig så lycklig! Det var en väldigt enkel men oplanerad dag då vi gjorde de vi kände för o man lixom kännde sig så nöjd med att bara kunna njuta av varandra=) vi nördar så mkt tillsammans, vi behöver inte så mkt mer sällskap än oss två, de har vi klarat oss så länge på o har haft väldigt roligt, Per är precis i min smak o jag kan bara inte sluta elta i mitt huvud hur jävla nöjd ja är o hur bra det bara känns=)
Det har även vart en väldigt bra helg i helgen, avslutade den med en ruggig bio i luleå, Get  Smart, fy fan hela salongen satt o as garva o anna o hasse följde med det var jätte skoj=))
igår hade man dock ingen bio att fara på längre... då fick vi hyra film ist;P o som vanligt tar man bara nått i slutändan så är de nå skit kasst o man bara sitter o garvar åt hur patetisk den faktiskt är!

fan ja trodde ja skulle ha värsta åt bihålorna idag.. hade så förbannat ont i huvve igår.. men verkar inte som det.. var o träna på gymme o jogga igår, har inte gått så bra på väldigt länge, man får en kick som räcker resten av dagen av det så de e lätt värt att pallra sig iväg o träna!

Beställde just en väldigt snygg klänning på internet=)) hoppas den e lika fin när den kommer hem i veckan.
O min lilla "Siliconbruden" har flyttat, måste ju dit o härja med galningen. Obs smeknamnet jag givit henne betyder absolut inte att hon på något sätt skulle ha gjort inplantat i hennes bröst, nej tvärtom hon är så fin som hon är!=)
det heter hon bara pga det jobb hon har=)) fundera på den!

inte fick man sova inatt inte, nån galning kom o plinga på våran dörr, grannen hade fest o det spårade helt enkelt ut kan ja tro eftersom de kom två snutbilar, o de small utanför lghn av cyklar som galningen som var på festen, välte omkring sig, han försökte nog fly? o va skulle han till oss o göra Idiot!!

Nåväl, nu ska vi se va ja har för bilder att bjuda på idag=))

                       

RSS 2.0