Kalix

Nu e vi i kalix våran lilla familj, "La Familla" =) och emma har joinat oss, dom sitter här o leker med dom nya godisarna ja köpte till dem när ja o johanna var på candy world efter våran tripp till ikea. siter här o visslar me klubban o sprutar me spray godiset, man får passa sig så man inte blir kletig;P men ja o per ska ändå in i bastun senare i vanlig ordning, vi har hållt på o mecka i bilen så man e alldeles svart om händerna, avbrutna naglar och ömma fingrar, men nu ska vi inte klaga som en annan kärring...
karrat börjar ta slut o barnen börjar bli oroliga.. undrar hur man snart ska få dem att somna?

O nu ligger vi tvåa i kön på lägenheten, åååh hoppas vi får den, såå underbart de skulle va=)

Anna ringer o vill ha med mig på kräftskiva, men tofflig som ja e så hänger ja me kotten o Kakan=)
jäkligt synd att det inte e nästa helg partyt e på.. då hade ja inte tvekat en sekund!

hej hopp nu ska ja slita Per i öronen o rida på hans rygg=)




So Happy

Då har man just vart på gymmet o träna lite o sprungit, det var ruggigt skönt, men ja vet inte hur många steg till ja kan ta med dojjorna längre, luften ibaksulan har ju pajjat för länge sedan, inge bra för knäna.. ska på stan strax o kika på skor.
men först måste ja slå in några paket ja ska skicka iväg som ja har sålt på tradera.
jag o per håller på o kollar på projektorer till ny lägenheten det skulle vara ascoolt, de blir ju upp till 300tumms skärm. vi lär ju inte gå på bio lika mkt då;P o ja ska äntligen köpa en sån där mys pys soffa från ikea eller nått som ja kan bilda en myshörna med=) o ha alla mina böcker där=) längtar!

 HIHIHI

Den nya lägenheten

Vi var och tittade på världens mysigaste underbaraste lägenhet idag!! vi bara måste ha den! hur mysig som helst med snetak o allt, o stor e den=)) men tvn kommer nog inte med oss i denna flytten... vi får nog köpa en ny helst en platt. tur att vi har min tv vi får överleva med den ett tag.
inge jobb imorgon, så de blir o dra på stan o tränaföre det. o sedan ska vi hämta pojkebarnet och fara på 50 års middag. laga bilen i helgen har typ spenderat halva dagen på biltema idag, utan en man vid min sida;P
var även o kikade på en jätte fin VW Polo idag sååå fin, vill ha!
ska hälsa på brorsan o nya bebis killen på lördag, ska bli skoj kanske oskar o elliot kan leka om dom vill=)
så nu e de flytt nästa samt skaffa jobb! har bara tre dagar kvar vad jag vet till nästa vecka att jobba..
nu ska ja ut o promenera i min fina haglöfs jacka=)


    

Roadkill!!



Min lilla mobil... min älskade rosa gulliga söta mobil har lämnat oss och finns inte mer än bara ett skal...
det är hemskt att titta på henne, stackaren har blivit överkörd... det är väl Karma... undrar vad ja gjort för fel, är ju givietvis jag som blir utsatt för dom mest otänkbarasaker... denna gången inget bra;P
Vi skulle åka iväg till piteå på lördagen och vi satte alla grejer bredvid bilen för inpackning, medans det skedde spraqng ja till våran bil o skulle hämta tältet, när ja kom tbx var min handväska överkörd!=/  displayen e helt svart, någon färgstrimma tittade fram i en spricka men det var kört, minneskortet tittade även ut då o då;P Mitt smink krossades och väskans innerfodral slets delvis upp... WHY!!!?
Dumt gjort att tro att någon annan kommer att packa in mina grejer va? nåväl man lär sig den hårda vägen, gör som Marge Simpson, håll hårt i din handväska och låt den aldrig släppas!!
nåväl sedan hade vi världens roligaste kväll i norrfjärden när vi först firade emmys dop o sedan mias födelsedag! ozon tittade fram om än lite väl sent;P minttun tog slut, whiskeyn var äcklig och vinet forsade.
vi stannade hela dagen på söndag hos brorsan o mös på deras 5000kvadratmeter stora gård=) skulle vilja bo i det huset på den gården det är helt underbart att vara där! inte sitta o trycka på djuptjärn o ha så där hiskeligt nära till grannarna, vilket privatliv, ja menar ska man väl köpa hus vill man ju ha bort kännslan av att vara sådär nära inpå varandra som när man bodde i lägenhet??  men de e inte alltid man får som man vill, jag hamnar säkert inte som jag vill kan ja tro...
sen iaf körde vi till sundebyn, brorsan o carina hade sovit i våran lgh för dom skulle till BB söndag morgon o sätta igång förlossningen. hämtade nyckeln till våran lgh o kom in en snabbis till BB o kollade på den nya stjärnan!=)) Guuuud så sööööt pojken är!!=))
Marko kommer senare o snor min bärbara dator o nå filmer, dom har nog inte så mkt att göra=)
Idag e det min o pers två års dag=))) har köpt han nå grejer o ska göra fin middag när han kommer hem min Kaka!=))

De e fredag o vi ska parta!

Sitter här o sveper min fina röda sommar drink. Känner redan att ja håller på o bli full... vart ju så stressad så ja börja halsa;P
Måste ringa Moatussen o säga att vi kommer in till staden snart o festar med dem, tar nog nio bussen in. Skoj o festa igen med det gänget är verkligen inte igår, fast NAtta har man ju vart med lite i sommar men inte så mkt de heller...
det blir ja syrran Natta Moa o Sanja.. sedan kommer kanske per o arbkompisarna från firma festen det kommer bli kanon o Annica e o jobbar på båten ikv jag ska terrorisera henne tänkte ja;P
Ikv blire o ha den svarta klänningen ja köpte i italien för länge sedan, har bara använt den en gång så kan j uvara dax?

Idag har ja jobbat halv dag, for o gymmade o sprang o duschade på plats, hämtade Gullet mitt o hem o laga mat  o snofsa lite innan partandet slog igång=) hämta syster yster fr bussen. Vi måste dock vara i ordning för imorgon e det dop o 30 års kalas så man inte kommer in med röda ögon i kyrkan, då lär ju Gud bli lite pissed..=/ Som att inte alla fattar vad man gjort;P
nää nu ska ja ta någon snaps så ja blir som folk o byta om!
      

Jogging

Jogging förlänger tydligen livet upp till 16 år! Vilken tur att det är just min favorit sysselsättning när jag vill träna=)
Snappade precis upp det på nyheterna faktiskt.
Skönt ska få jobba ikv, de e bra att dom ringer mig redan hoppas dom fortsätter med det=) o fredag jobb oxå.
Så igår var vi på bio, fy fan va trötta vi var.. Mumien såg vi, den var helt okey men Hancock o Batman var riktigt ruggiga!

Snart lördag, då ger vi oss av till Norrfjärden Piteå. Dop o 30 års kalas=)) looking forward to this=)
Då e det emmys tur att döpas, och snart kommer Markos förstfödde att födas, den var beräknad till igår så snaaart=))
nu ska ja ut o promenera, sen ska ja läsa böcker=))
                                                                                                                                     
Vilken perfekt bild för detta inlägg, där har vi Emmy som ska döpas och Mia som fyller 30!=) Grattis Grattis!!

Första lediga dagen

slutade jobba igår, försökte dock smöra in mig o så så att dom ringer ifall någon e sjuk för ja trivs verkligen på det där stället. Jag ska söka vidare angående omvårdnads jobb, för det var riktigt skoj, ja trivs ju med de äldre=) och med barn oxå iofs..
så sommaren försvann, då kan ja inte ligga o glassa här på stränderna.. så ja tillbringade min första lediga dag med att cykla til af, sen till natilus o gymma lite o springa o sedan simma lite nu har ja just kommit hem o tänkte se klart "dont mess with slohan" men hittar den inte.. sen ska ja städa o laga lite ungsstekt kyckling i creamy curry sås=) o broccoli till givetvis=)
hej hopp
I love my baby!

Massa Svammel

Hej hopp
imorgon e de fredag, jobba hela helgen o missa elliot nästan helt som vanligt.. störande! nå när ja slutar så sticker vi o hittar på nå extra skoj med honom som vi gjorde förra sommaren=)
ja saknar förra hösten ruskigt mkt just nu.. vi var uppe i fjällen tusen gånger ända fram till december o nu saknar jag det riktigt mkt, vi var o klättra bland fjällena o mös o rummena o skidrade o åkte massa bil överallt, ååh MISS!!!
Imorgon ska vi fara på bröllop direkt efter jobbet, eller vi missar vigseln vi slutar fyra både ja o per. jobba hela helgen, slutar på söndag, trist.. va ska ja göra då??
helgen därpå e de full rulle igen hur som helst=) då e det dop i norrfjärden, Piteå samt 30 års kalas, brorsans tjej har ju fet fest=)) o snart kommer den tredje bebisen i familjen för detta år! Marko o Carinas bebi=))) ska bli såå skoj är så förväntansfull, Alvina o Emmy är ju så underbara!!
nä nu ska ja väcka min gullegris, han e som en enda stor sovande säck;P tröttisen har jobbat som en slav idag..
Hahaaaa, fan va de e bäst att vara mig just nu!! Annica på jobbet, hon är vän med en dam som e skit bst på o göra hårförlängningar o billigt o de e skiiit billigt o jätte fint=))) lite ja ska förlänga håret direkt i slutet av denna månad!!


LuleåKalaset

Nu är ja inne på min sista vecka på jobbet, lite trist jag trivs verkligen..
Det har vart fet fest i väran lya hela helgen, hela lägenheten har gungat;P o det har sovit folk lite överallt där de fanns plats;P finns det hjärte rum så finns de stjärterum=)
Lasse W var grym! som nice o stå o hånga me gubben till en gammal favvo artist=) ett minne 4 life!
ankan har vart hit, det var jätte skoj o hinna träffa henne oxå innan hon åker hem igen, pluggankan=)
syrran o brorsan har oxå vart här, vi firade min födelsedag som var i söndags, var och t på exotic riktigt myxigt men framförallt härligt roligt, ett skönt gäng vart vi.
Idag var vi på årets första hockey, en match som vi såg mest för skojs skull, fanns ju ingen chans för luleå att vinna, hoppas bara att dom blir bättre i år jämfört me förra säsongen.. det var Icebreakers dom spelade mot, Foppas välgörenhetslag. Vi var dit me Pers arbetskompisar, så härligt att träffa nytt folk! kommer nog inte flytta till kalix igen om jagfår välja på ett tag... trivs som här=) söker mindre lägenhet för fullt

RSS 2.0