Sooo Wonderbraa

gissa vad vi fick med posten idag?;P jag o per fick en inbjudan till bröllop samt 30års kalas i ett. Liite roligt, vi ser fram emot det, i sommar blir det, jag äär så glad=)) jag ska inhandla mig en jättesöt klänning ja hitta på vila i luleå, man bara väntade på rätt tillfälle att få köpa den=)
prova även ett par jeans ja fått av syrran, dom sitter som gjutet,lite nöjd ja e för ja har typ bara trasiga jeans kvar i garderoben...
o kära jenny är i thailand o lyxar på, det förtjänar hon! man blir bara lite avis på henne dock när man skriver med hene på msn o hör allt roligt dom gör=) ska oxå åka utomlands, nångång=)
nä nu ska ja o se om min mobil lever, den har ett eget liv den lilla jäkeln...

vad har hänt?

sedan sist jag skrev, det var ju ett tag sen nu.
Vi har hunnit fixa lite uti sparbyssan, golfen=) städa och tvätta den, bytt till sommar däck och fixa nå navkapslar, fälgarna såg ju fördjävliga ut..
har även vart på ikea o köpt oss en jättefin vardagsrumslampa, möblerat om vardagsrummet och chilliplantorna vi har planterat har börjat blomma till. Nya gardiner till alla fönsterna har vi även hängt upp.
köket däremot... fördjävligt säger jag bara... måste köpa nytt bord o byta tapeter och gardiner.
samma sak gäller alla andra rummen. men har köpt en jättefin stor brun rislampa till vårt sovrum, where the magic happens;P
nää det finns o stå i om man säger så... men det e bara roligt, om man bara hade haft ett bra betalt jobb så man kan köpa allt det man vill ha.
Nä men jag ska dra till IKEA en sväng med Anna o se om man kanske kan hitta nått litet fin, har ju inget att göra för tillfället, per e o fixar bilen så ja ska sno syrrans bil.
ska till luleå igen imorgon eller senare ikv. måste posta ett brev inne hos af..
har även fått en massa jobbdagar idag.. de e bra då kommer de in lite stålar till sommaren. Lite vi ska åka båt i sommar och bada och grilla! längtar tills det blir riktigt varmt.
vad mer har hänt?
Brorsan i Piteå har fått barn nu, vi ska och hälsa på dom nu i veckan tror jag att det blir. kanske grilla lite i brorsans grill som han själv har byggt o så ska ja ge dom en jätte söt sparkdräkt till lillflickan=)
snart ska Pesi o Sanna få sin baby o Johannas kan komma vilken dag som helst.. kul med barn va!=))
igår var vi på Vevves kalas, LILLSÖT FAVVO UNGEN! vi gav henne en ny ridhjälm, hoppas att hon börjar rida! man måste ju stötta de små liven!=)
I helgen har jag  m¨lat om Johannas barntoa, den blev riktigt cool, det gjorde jag riktigt bra! o så var vi o handlade matchande grejer till den, krokar, handdukar o tvålkoppar mm...
Och Lille mannen har vart hos oss i helgen, men vi sov över hos farmor så vi kunde hålla koll på henne nu efter operationen. Och så har man fått agera köttbit åt barnen igen, kommer dom som galningar på morgonen och ska döda en och äta upp en;P hihi alltid lika skoj=)
nä nu drar vi på ikea

                    image30

RSS 2.0